top of page

jue, 26 oct

|

Barcelona

Mesopotàmia, el imperis que van conquerir el món

Aprofita aquesta oportunitat única per explorar les fascinants històries i cultures dels antics imperis de la Mesopotàmia. El nostre curs "Mesopotàmia: Els Imperis que van Conquerir el Món" t'endinsarà en un viatge en el temps per comprendre com aquests poders ancestrals van forjar la seva empremta

Mesopotàmia, el imperis que van conquerir el món
Mesopotàmia, el imperis que van conquerir el món

Horari i localització:

26 oct 2023, 17:00 – 19:00

Barcelona, Carrer de Caballero, 48, 08014 Barcelona, España

Dades del curs:

Dates: 

26/10

9/11

16/11

23/11

30/11

Horari: 17h a 19h

Lloc: Carrer Caballero 48, 08014 Barcelona

al costat de l'estació de Sants o del metro de plaça del centre.

Professor: Josep Maria Arias

Llicenciat en història per la UAB , amb un màster en Història de la mediterrànea antiga.

Començarem pel misteriós i poderós Imperi Hitita, conegut per les seves intrigues polítiques i els seus èxits militars. Explorarem  les seves gestes en el camp de batalla especialment contra el regne nou egipci.

Seguirem endavant cap al Regne de Mitanni, un imperi poc conegut, però crucial per comprendre la geopolítica de l'època. Descobrirem com els mitannis van influir en la regió i les seves relacions amb altres grans poders.

Després, ens submergirem en l'Imperi Assiri, conegut pel seu poder militar i organització impressionants. Analitzarem la seva influència en la història de la regió i com van construir un dels imperis més impressionants de l'antiguitat.

No podrem oblidar l'Imperi Neobabiloni, amb el seu rei mític Nabucodonosor II i el paper que va jugar en la història de Babilònia i la regió en conjunt.

Finalment, explorarem com els Perses van posar fi als grans imperis de la Mesopotàmia i van establir el seu propi imperi colossal, desencadenant canvis significatius a la regió i més enllà.

Aquest curs no només et permetrà conèixer aquests imperis en profunditat, sinó que també et proporcionarà una comprensió més gran de la història de la humanitat i com les dinàmiques polítiques i culturals de la Mesopotàmia van influir en el món antic. Uneix-te a nosaltres en aquest emocionant viatge a través del temps i l'espai. La història espera ser revelada, i tu pots ser part d'aquesta aventura apassionant.

Comprar curs

  • Mesopotamia imperis conquerido

    68,00 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

El teu professor serà:

Josep Arias Fayula

Licenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Mediterrànea antiga per la UOC

bottom of page