top of page

mar, 07 may

|

Barcelona

Màgia i misteris a l'antic Egipte

Entra en un món fascinant de misteri i maravelles amb el nostre curs nou: "Màgia i Misteris a l'Antic Egipte". En aquest emocionant viatge a través del temps, t'endinsaràs en les profunditats de les creences, les pràctiques i els enigmes que envolten la màgia a l'antic Egipte.

Màgia i misteris a l'antic Egipte
Màgia i misteris a l'antic Egipte

Horari i localització:

07 may 2024, 17:00 – 19:00

Barcelona, Carrer de Caballero, 48, Les Corts, 08014 Barcelona, España

Dades del curs:

Data inici: 7/5/2024

Dates: 7, 14, 21, 28 de Maig i 4 de Juny

Horari: 17h a 19h

Lloc: Carrer Caballero 48, Barcelona ( a 8 minuts de Sants estació)

Durant aquest curs, t'endinsaràs en els secrets guardats durant mil·lennis, desvetllant els misteris que envolten les cerimònies religioses, les pràctiques de curació, i l'ús d'amulets i talismans en la vida quotidiana dels antics egipcis. Descobriràs com la màgia no era només una part integrant de les seves creences, sinó també un instrument essencial per a la supervivència i el benestar en un món ple d'incerteses i desafiaments.

Aprofundint en les creences sobre l'univers, els Déus i el poder dels misteris ocults, entendràs com la màgia era vista com un mitjà per connectar amb el diví i influir en el món terrenal. Des dels sacerdots que canalitzaven poders místics fins als artesans que confeccionaven objectes encantats, cada aspecte de la vida egípcia estava impregnat de la influència màgica.

Sigues part d'aquest fascinant recorregut i aprofundeix en els detalls d'una cultura que ha captivat les ments i els cors durant mil·lennis. Deixa't embruixar per la riquesa dels seus misteris i desxifra els secrets que van ser passats de generació en generació en aquesta terra plena de llegendes i misteri. Apunta't avui mateix al nostre curs i comença el teu viatge cap als enigmes més profunds de l'Antic Egipte.

Compartir aquest esdeveniment

El teu professor serà:

Josep Arias Fayula

Licenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Mediterrànea antiga per la UOC

bottom of page