top of page

mar, 12 dic

|

Barcelona

Les divines adoratrius d'Egipte.

Les Divines Adoratrius, un càrrec religiós i polític únic que va jugar un paper fonamental en la vida de l'antic regne egipci.

Les divines adoratrius d'Egipte.
Les divines adoratrius d'Egipte.

Horari i localització:

12 dic 2023, 17:00 – 19:00

Barcelona, Carrer de Caballero, 48, 08014 Barcelona, España

Dades del curs:

Les Divines Adoratrius: El Poder Silencios de les Dones que Van Forjar l'Antic Egipte

Descobreix el fascinant món de les Divines Adoratrius amb aquest curs immersiu que et portarà a través dels segles de govern des del rerefons d'Egipte. Les Divines Adoratrius, figures femenines poderoses, van escriure una part significativa de la història egípcia, governant amb sagacitat i influència des dels bastidors.

Detalls del Curs:

- Contingut Profund i Enriquidor: Explora com aquestes dones van mantenir el seu domini durant centenars de segles, navegant per les complexitats de la política egípcia amb intel·ligència i estratègia.

  

- Centrada en la Història: Aprofundeix-te en els detalls del seu govern, desenterrant com van guiar Egipte des del rerefons, deixant una empremta que encara es pot percebre avui dia.

- Coneix les Figures Destacades: Descobreix les vides de les Divines Adoratrius més rellevants, com van gestionar els assumptes de l'estat i van contribuir a la brillantor de l'antic Egipte.

Per què aquest Curs és Únic:

Aquesta experiència d'aprenentatge no només t'ofereix una mirada en profunditat sobre les Divines Adoratrius sinó que també et permetrà entendre com la seva influència continua afectant la història i la cultura egípcies.

Uneix-te a Nosaltres:

No deixis passar aquesta oportunitat d'explorar una part poc coneguda, però crucial, de la història egípcia. Inscriviu-te ara i endinsa't en aquest fascinant viatge pel rerefons de l'Antic Egipte, guiat per les poderoses figures de les Divines Adoratrius.

Dates i localització:

- 12 i 19 de Desembre, 9,16 i 23 de Gener

- Horari: 17h a 19h

- Adreça: Carrer Caballero 48, 08014 Barcelona (a 8 minuts de l'estació de Sants a 1 min de metro Plaça del Centre.).

Comprar curs

  • Divines adoratrius 68

    68,00 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

El teu professor serà:

Josep Arias Fayula

Licenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Mediterrànea antiga per la UOC

bottom of page