top of page

sáb, 28 sept

|

Barcelona

Jesús i Ma Magdalena, les claus dels cristianisme.

Aquesta conferència explorarà la vida de Jesús de Natzaret, enfocant-se en la figura de Maria Magdalena i la seva influència en el cristianisme primerenc. Jesús, un rabí jueu, probablement estava casat seguint les normes culturals de l'època.

Jesús i Ma Magdalena, les claus dels cristianisme.
Jesús i Ma Magdalena, les claus dels cristianisme.

Horari i localització:

28 sept 2024, 11:00 – 16:00

Barcelona, Carrer de Caballero, 48, Les Corts, 08014 Barcelona, España

Dades del curs:

Maria Magdalena, sovint malinterpretada com una pecadora penedida, va ser en realitat una seguidora devota de Jesús. Es debatrà la possibilitat que Jesús i Maria Magdalena estiguessin casats, una teoria que suggereix una relació més estreta del que tradicionalment s'ha acceptat. Aquesta idea subratlla la humanitat de Jesús, aspecte que l'Església ha tendit a divinitzar.

L'Església ha minimitzat el paper de Maria Magdalena, possiblement per mantenir la imatge de Jesús com a figura divina. Textos que podrien donar suport a una relació conjugal van ser exclosos del cànon bíblic per preservar aquesta narrativa.

Després de la mort de Jesús, els seus seguidors van continuar la seva missió, donant origen al cristianisme. Tot i ser silenciada en molts aspectes, Maria Magdalena va jugar un paper fonamental en la continuitat de l'estirp de Jesús. Aquesta conferència proporcionarà una visió crítica de com la influència de Maria Magdalena va ser inicialment reconeguda i després silenciada per l'Església, mentre la imatge de Jesús es transformava per consolidar la fe cristiana.

39€ amb dinar inclòs (entrepa i beguda)

Comprar curs

  • Jesus i ma magdalena

    La venta finaliza el: 28 sept, 16:00
    39,00 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

El teu professor serà:

Josep Arias Fayula

Licenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Mediterrànea antiga per la UOC

bottom of page