top of page

lun, 18 mar

|

Barcelona

Egipte últimes dinasties, el final d’una era. 0324

El curs sobre les últimes dinasties de l'Antic Egipte: "Egipte: Últimes Dinasties, el Final d'una Era" ofereix una immersió profunda en un període apassionant i crucial de la història egípcia. Curs presencial o en directe per Zoom; tu tries!

Egipte últimes dinasties, el final d’una era. 0324
Egipte últimes dinasties, el final d’una era. 0324

Horari i localització:

18 mar 2024, 17:00 – 19:00

Barcelona, Carrer de Caballero, 48, Les Corts, 08014 Barcelona, España

Dades del curs:

Data inici: 18/03/2024

Dates: 18 de març i 8, 15, 22, 29 d'Abril

Horari: 17h a 19h

Lloc: Carrer Caballero 48, Barcelona ( a 8 minuts de Sants estació)

Aquesta etapa marca el final d'una era gloriosa i el començament d'una nova era amb l'arribada de noves forces i cultures a la regió. A través d'un estudi extens i detallat, ens endinsarem en els darrers temps dels faraons, els esdeveniments que van portar al declivi de l'Antic Egipte i les conseqüències d'aquesta transició per a la societat i la cultura egípcia.

Començarem el curs explorant les dinasties finals, incloent la Dinastia XXI fins a la XXXI, que van governar durant els últims segles de l'Antic Egipte. Examinarem els faraons d'aquest període, les seves polítiques, les conquestes militars i els canvis socials que van caracteritzar aquesta època. Analitzarem els factors interns i externs que van contribuir al declivi de l'Antic Egipte, com ara les pressions econòmiques, les revoltes socials, les invasions estrangeres i els conflictes internacionals.

Una part crucial del curs serà l'estudi de les relacions amb els pobles veïns i les potències estrangeres que van influir en els esdeveniments de l'última etapa de l'Antic Egipte. Explorarem les interaccions amb els assiris, els perses, els grecs i altres cultures que van exercir influència sobre la regió, i com això va afectar la política, l'economia i la cultura egípcia.

A més, analitzarem les transformacions religioses i culturals que van tenir lloc durant aquest període de transició. Estudiarem l'abandonament progressiu de les pràctiques religioses tradicionals, l'ascens de nous cultes i la fusió de creences i deus estrangers amb la religió egípcia tradicional.

Al final del curs, els estudiants tindran una comprensió més profunda dels darrers temps de l'Antic Egipte, dels esdeveniments que van conduir al seu final i de les implicacions d'aquesta transició per a la història mundial. A més, adquiriran habilitats analítiques i crítiques que els permetran interpretar de manera més completa les fonts històriques i avaluar els canvis socials i culturals en context.

A la nostra web, tenim l'opció per a tots els nostres cursos de ser adquirits en format presencial o en directe a través de Zoom, per tal de proporcionar una flexibilitat total als nostres estudiants. A més, per als cursos oferts en modalitat virtual, com a benefici addicional, oferim un descompte del 10%. Això significa que pots gaudir de la mateixa experiència d'aprenentatge excel·lent des de la comoditat del teu propi espai, i a un preu més assequible. No importa on et trobis, el coneixement és a l'abast de la teva mà.

Comença la teva aventura educativa amb nosaltres avui mateix, ja sigui presencialment o a través de Zoom!

Comprar curs

  • Egipte, ultimes dinasties 0324

    68,00 €
    Venta finalizada
  • zoom Egipte últimes dinasties

    61,00 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

El teu professor serà:

Josep Arias Fayula

Licenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Mediterrànea antiga per la UOC

bottom of page