top of page

mié, 18 oct

|

Barcelona

Egipte regne antic, l'era de les piràmides.

T'invitem a un apassionant viatge enrere en el temps, a una època en què es van escriure els primers textos místics, es va erigir la majestuosa Esfinx de Giza i van ser construïdes les imponents tombes que avui coneixem com les piràmides, destinades a ser el lloc de repòs etern dels més grans faraon

Egipte regne antic, l'era de les piràmides.
Egipte regne antic, l'era de les piràmides.

Horari i localització:

18 oct 2023, 11:21 – 11:26

Barcelona, Carrer de Caballero, 48, 08014 Barcelona, España

Dades del curs:

Dates de curs: 

30/10

6/11

13/11

20/11

27/11

Horari: 17h-19h

Lloc: Carrer Caballero 48, (al costat del parquing) Barcelona

al costat de l'estació de Sants o del metro de plaça del centre.

Professor: Josep Maria Arias

Llicenciat en història per la UAB , amb un màster en Història de la mediterrànea antiga. 

Sense cap mena de dubte, Egipte és una terra amb una història extraordinària que abasta més de 3.000 anys, amb 31 dinasties i una influència que va perdurar fins a l'època helenística-romana. No obstant això, és en el Regne Antic on es van establir els fonaments fonamentals de la cultura egípcia, la seva religió i la seva increïble capacitat per transmetre el seu llegat artístic i arquitectònic a través del temps.

Amb el nostre curs presencial a Barcelona, tindràs l'oportunitat d'introduir-te en aquest fascinant període de la història egípcia. Explorarem els secrets d'aquelles èpoques ancestrals, les seves creences, les seves proeses arquitectòniques i les històries dels governants que van marcar una època.

Deixa't inspirar per la grandesa de l'antic Egipte i uneix-te a nosaltres en aquesta experiència única d'aprenentatge. Descobreix com aquesta civilització va forjar els fonaments de la seva pròpia llegenda i com va influir en la història de la humanitat. Les portes del coneixement estan obertes, i Barcelona és el lloc perfecte per iniciar aquest emocionant viatge. No deixis passar aquesta oportunitat!

Compartir aquest esdeveniment

El teu professor serà:

Josep Arias Fayula

Licenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Mediterrànea antiga per la UOC

bottom of page