top of page

mar, 06 feb

|

Barcelona

Desvelant els Misteris de Tutankhamon

Explora els secrets fascinants de la vida, mort i llegenda de Tutankamon en aquest curs de 10 hores que et transportarà a l'antic Egipte, revelant els misteris amagats darrere del jove rei d'Egipte i el seu llegat perdurable.

Desvelant els Misteris de Tutankhamon
Desvelant els Misteris de Tutankhamon

Horari i localització:

06 feb 2024, 17:00

Barcelona, Carrer de Caballero, 48, Les Corts, 08014 Barcelona, España

Dades del curs:

Dates: 

6, 13, 20, 27 de Febrer i 5 de Març. 

Horari: 17h a 19h

Preu: 68€

Adreça: Carrer CAballero 48, Barcelona ( local al costat del parquing)

Aquest curs de 10 hores sobre Tutankhamon ofereix als participants una oportunitat apassionant per explorar en detall la vida, la mort i la llegenda d'aquest jove rei de l'antic Egipte. Començant amb una immersió en l'Egipte antic i els esdeveniments que van propiciar l'ascens de Tutankamon al tron, el curs examina les dinàsties, la cultura i la religió d'aquella època.

Un dels punts àlgids del curs és la profunda exploració del descobriment de la tomba de Tutankamon per part de Howard Carter el 1922. A través d'aquest mòdul, els participants coneixeran els detalls d'aquest esdeveniment històric, les circumstàncies que van envoltar el descobriment i les conseqüències que aquest va tenir en el món de l'arqueologia.

El tercer mòdul es centra en els tresors excepcionals trobats dins de la tomba, des de la mítica màscara funerària fins als objectes quotidians que revelen aspectes de la vida de Tutankhamon. Aquesta exploració aprofundida dels artefactes proporcionarà una comprensió més completa del ric patrimoni cultural del rei.

A mesura que avança el curs, els participants es submergiran en les teories i especulacions que envolten la mort prematura de Tutankhamon, així com en les creences funeràries de l'època. A través d'aquesta anàlisi, es desvetllaran misteris que han perdurat al llarg del temps.

Finalment, el curs conclou amb una mirada al llegat durador de Tutankhamon, examinant com la seva figura continua captivant les generacions actuals i com la tomba ha sigut una font inestimable per a nous descobriments arqueològics. Els participants sortiran del curs amb una comprensió més rica i profunda de la vida d'aquest enigmàtic faraó i la seva impactant influència en la història i la cultura.

Compartir aquest esdeveniment

El teu professor serà:

Josep Arias Fayula

Licenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Mediterrànea antiga per la UOC

bottom of page